Anunt Scoala de Toamna din Valea Alunului – editia III/2015

Centrul de Studii al Fundației Dacica anunță organizarea celei de-a treia ediții a Școlii de Toamnă din Valea Alunului pentru doctoranzi în Istorie Veche și Arheologie, care se va desfășura în perioada 3-11 octombrie 2015.

Scopul școlii este acela de a oferi doctoranzilor un cadru de întâlnire și dezbatere, posibilitatea contactului cu specialiști din mai multe centre universitare și cu abordări moderne în domeniu, precum și ocazia de a studia istoria „pe viu” la cele mai importante situri și monumente din zonă.

Școala are trei componenete de bază: un pachet de cursuri și workshop-uri, susținute de specialiști din mai multe centre universitare și de cercetare din întreaga țară, o sesiune de comunicări a doctoranzilor, precum și excursii de studiu la situri și monumente de epocă dacică, romană și medievală din zonă.

Cheltuielile de cazare, masă, transport local, precum și cheltuielile necesare desfășurării activităților din program sunt suportate de organizatori.

Sunt disponibile 12 locuri, dintre care 2 sunt rezervate doctoranzilor din Republica Moldova. Înscrierile se pot face până în data de 1 august 2015.

Mai multe detalii pe pagina școlii,  la http://cercetare.dacica.ro/scoala-de-toamna

Vă așteptăm cu drag!

afis 2015 scoala